Hej.

- Healingen jag utför går ut på att bland annat, balansera upp din energi i dina chakran som sitter ihopa med din energikropp.

- Kapa eteriska band, till en annan person eller en händelse som gör att man dräneras på energi.

- Ta bort andar och väsen som livnär sig på en människas energikroppar.

- Bryta kontrakt som man själv har gjort med sig själv eller någon annan. ( Vissa personer har hållt på med olika ritualer, i värsta fall med en gåva till andevärlden som kräver blod från ett djur.m.m )

- Ta bort kristalina energier från energi kroppen ( kristalina energier bildas i energikroppen när två personer bråkar verbalt, då blir energin som små kristaller som sätter sig som små nålar och aktiveras när man ser personen igen )

- Jobba med familjeband som man har ärvt från familjen eller ett tidigare liv.

- Med mera.

 

 

 Jag jobbar på två olika sätt när jag jobbar med healing.

- Det ena är att man bokar en tid och man får komma hem till mig och sätta sig på en stol. Och jag genomför healingen genom att jag jobbar bara med energin runt och i dig, och ingen fysisk kontakt förekommer.

- Den andra metoden är på distans, det betyder att du bokar en tid och jag ringer upp dig för att fråga dig vad du vill jobba med under healingen, och jag genomför healingen genom att jag jobbar med din energi runt och i dig. Och när jag är klar, då ringer jag upp dig och talar om för dig vad jag har jobbat med.

På distans healing, så har jag utfört healing till kunder som bor runt om i Sverige, Danmark och Polen.

Varmt välkommen.

 

Pris : 500 kr, Ink moms.