100_1641

 

Min självuppvaknande  resa i detta liv var när jag fyllde 16 år och började se olika mönster i mitt liv och andras. I detta skede så bestämde jag mig för att börja utforska min andliga sida.

 Jag började att meditera dagligen, för att förstå lite mig själv och vad jag gjorde här på jorden i detta liv.

Vid 25 års ålder kom jag i kontakt med healing och blev fascinerad utav att man kan läka kroppen på så många olika sätt, både mentalt och fysiskt. Och har fortsatt att jobba med healing sedan dess.

Pendel Healing var den första metoden jag fick lära mig för att ta bort obalns i kroppens energi system. I 3 års tid jobbade jag med pendelhealing, tills jag lärde mig Änglahealing.

Änglahealingen gjorde att jag kom i kontakt med andevärlden och olika änglar som hjälper till på olika sätt i healingen.

Sen kom jag i kontakt med Shamanismen och där lärde jag mig den shamanska vägen i healings arbetet i 4 år. Men framför allt så handlade den resan om personligt jobb, för att det är en hårfin gräns när det gäller vad är min energi och kundens. Jag fick bland annat lära mig hur man jobbar i den Undre världen, Mellan världen och Övre världen samtidigt för att få kunden i balans och förmedla informationen som kunden skall ha med sig i sitt liv.

Och nu har jag gått över till att jobba med ren källa av ljus och använder mig utav shamanska healingen ibland, när det behövs under healingen. Men Änglarna är alltid med, under Healingen.

Givetvis så öppnade sig många olika dörrar till ande världen genom healingen och det gjorde att jag började att se olika livsformer här på jorden och i andevärlden och blev intresserad utav att rena hus och plattser från olika energiformer som vi kallar för, Andar, Spöken, Mörka väsen och Tung energi.

Började att jobba med Husreningar år 2013 och jag tycker att det är spännande och alltid lärorikt varje gång jag renar ett hem där det spökar.

Tysnadsplikt har jag och det som sägs, stannar mellan dig och mig, punkt slut !

 

På bilden är det jag och min hund He-Man,  hundras Presa Canario. Min bästa vän i skogen.